Sağlıkla İlgili Bunları Biliyor musunuz? Bilgi Yarışması
2.05.2023

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından  Gençlik Haftası’nda Gençlik Danışma Birimi 26 Mayıs Cuma günü “Sağlıkla ilgili bunları biliyor musun?” konulu bilgi yarışması düzenlemektedir.  Sağlıkla ilgili temel bilgilerin bu platformda yarışma yoluyla katılımcı ve izleyenlere aktarmak, bilgi düzeylerinin farkına varmalarını sağlamak, öğrendikleri doğru bilgilerle davranış değişikliği sağlayabilmek, yaşam kalitelerini arttırma da katkı sağlayarak “bilinçli gençlik sağlıklı gelecek” oluşmasını hedeflenmiştir. Stantta doğru bilgilere ulaşmalarını sağlamak ve hatırlamalarını sağlamak için öğrencilere birimimiz tarafından hazırlanan sağlıkla ilgili bilgilerin yer aldığı kitap ayıracı ve broşürler dağıtılacaktır.