Bilgi yarışması;Sağlıkla ilgili bunları Biliyor musun?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından Gençlik Haftası’nda Gençlik Danışma Birimi 26 Mayıs Cuma günü “Sağlıkla ilgili bunları biliyor musun?” konulu bilgi yarışması etkiliğine Gençlik Danışma Biriminin Kurucu Üyesi Prof. Dr. S. Sinan Özalp destek verdi.  Öğrencilere bilgi yarışmasından sonra çeşitli hediyeler dağıtıldı. Sağlıkla ilgili temel bilgilerin bu platformda yarışma yoluyla katılımcı ve izleyenlere aktarıldı. Bilgi düzeylerinin farkına varmaları sağlanan yarışmada yeni bilgiler öğrendikleri için çok memnun oldukları iletildi. Öğrendikleri doğru bilgileri hatırlamalarını sağlamak için öğrencilere birimimiz tarafından hazırlanan sağlıkla ilgili bilgilerin yer aldığı kitap ayıracı ve broşürler dağıtıldı.